استعلام و پیگیری کارت سوخت خودرو
تا همین چند وقت پیش، متقاضیان برای دریافت کارت هوشمند سوخت، ناگزیر به مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+۱۰ بودند و فرایند تولید و تحویل کارت، یک تا دو ماه به طول میانجامید. اما اکنون زمان صدور کارت سوخت از دو ماه به یک هفته کاهش یافته است. در صورتی که به هر دلیل، کارت سوخت شما صادر نشود، میتوانید با روشهای حضوری و غیر حضوری، پیگیری کارت سوخت خود را انجام دهید.

چرا کارت سوخت تحویل داده نمیشود؟
عواملی که موجب میشود کارت سوخت دیرتر از موعد به دست شما برسد:- آدرسهای اشتباهی که افراد ثبت میکنند، دلیل دیگر دیر رسیدن یا نرسیدن کارت سوخت است. برخی وقتی خودروی خود را عوض میکنند، در ثبت آدرس جدید اشتباه میکنند. همین مسئله باعث میشود تا آنها نتوانند کارت سوخت خود را تحویل بگیرند.
- اداره پست حداکثر سه بار کارت را به درب منزل شما ارسال میکند. در صورتی که کسی برای دریافت در منزل نباشد، کارت سوخت به اداره پست بازگردانده میشود.
- عدم وجود بیمه شخص ثالث معتبر نیز یکی از دلایل عدم صدور کارت سوخت است.
تاخیر در تحویل کارت سوخت
دلیل تاخیر در تحویل کارت سوخت، مربوط به وجود مشکلات سیستمی است. ناجا یا دفاتر پلیس+۱۰، قطع سراسری و وجود مشکل در سیستم شرکت نفت را علت تاخیر میدانند؛ شرکت نفت و پست هم از وجود مشکل در سیستم ناجا خبر می دهند. شرکت پست هم ثبت اطلاعات اشتباه یا ناکافی را مسبب اصلی از طرف پلیس+۱۰ می داند؛ اما هنوز مسئولان ناجا پاسخی در این خصوص نداده اند. هرچند مدیرعامل شرکت نفت بیان کرده است که مشکلات بابت صدور کارت سوخت، رفع شده است.۶ روش استعلام و پیگیری کارت سوخت ماشین
بر اساس اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، «حدود یک هفته طول میکشد تا کارت سوخت جدید به دستتان برسد.» در صورت نرسیدن، لازم است مراحلی را سپری کنید که در ادامه برایتان شرح میدهیم.نکته: پیگیری کارت سوخت ماشین صفر، استعلام کارت سوخت معلولین، پیگیری کارت سوخت ماشین سنگین، پیگیری کارت سوخت گازوئیل، پیگیری کارت سوخت وانت را نیز می توانید از طریق یکی از این ۶ روش انجام دهید:
۱- پیگیری کارت سوخت از جایگاه سوخت
اگر کارت سوختتان گم شده یا در جایگاه سوخت جا گذاشتهاید و از محل دقیق آن مطمئن نیستید، ابتدا به یکی از دفاتر پلیس+۱۰ مراجعه کنید. با ارائه کارت شناسایی و کارت خودرو، میتوانید محل آخرین سوختگیری کارت خود را استعلام کنید. سپس با مدارک خودرو و پرینت استعلام به آن جایگاه مراجعه کنید. توجه داشته باشید که جایگاههای سوخت، کارتهای جامانده را تا سه روز نگهداری میکنند. اگر کارت شما پس از این مدت به شرکت ملی پخش تحویل داده شده باشد، برای دریافت آن باید به نواحی این شرکت مراجعه کنید۲- پیگیری از طریق سایت epolice.ir
اولین و راحتترین راه www.epolice.ir پیگیری کارت سوخت است. برای پیگیری کارت سوخت از طریق این سامانه به epolice.ir مراجعه کنید.۱. بعد از ورود به سایت، گزینه «کارت سوخت» را انتخاب کنید.
۲. در مرحله بعد به سامانه سخا هدایت میشوید. از منوی سمت راست از بخش «خدمات پلیس راهور» روی گزینه «استعلام وضعیت کارت سوخت خودرو» کلیک کنید و پیگیری کارت سوخت خود را انجام دهید.
نکته: لازم به ذکر است که پیگیری کارت سوخت از طریق کد ملی یا پیگیری کارت سوخت با vin یک روش جداگانه نیست و شما برای پیگیری کارت سوخت خود، به کد ملی نیاز دارید و پیگیری کارت سوخت با پلاک، به تنهایی انجام نمیشود.
۳- پیگیری از طریق دفتر پلیس+۱۰
شما میتوانید به یکی از دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنید تا وضعیت کارت سوخت خود را پیگیری کنید. در هنگام مراجعه، حتماً مدارک شناسایی، مدارک مربوط به وسیله نقلیه و کد رهگیری خود را همراه داشته باشید. در دفتر پلیس +۱۰، کد رهگیری مرسوله پستی به شما داده میشود تا بتوانید بررسی کنید که آیا کارت سوخت شما ارسال شده است یا خیر.۴- پیگیری کارت سوخت از پست
برای پیگیری کارت سوخت از طریق پست، لازم است تا به سایت najatracking.post.ir مراجعه کنید. سپس شماره VIN کارت خودروی خود را وارد کنید. در این مرحله به شما کد رهگیری و مرحله ارسال نمایش داده خواهد شد.پیگیری کارت سوخت المثنی و صفر از این سامانه قابل پیگیری است. در رابطه با پیگیری کارت سوخت ماشین صفر نیز توجه داشته باشید که مالکان خودروهایی که تازه پلاک شدهاند، کافی است پس از ۲ ماه به دفاتر پست مراجعه کنند.
اداره پست حداکثر سه بار کارت را به درب منزل شما ارسال میکند. در صورتی که کسی برای دریافت در منزل نباشد، کارت سوخت به اداره پست بازگردانده میشود. در غیر این صورت باید مجددا نسبت به ثبت نام کارت سوخت اقدام کنید.
۵- پیگیری کارت سوخت با vin و از طریق پیامک
پیگیری کارت سوخت از طریق ارسال پیامک به شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰نیز امکانپذیر است. برای پیگیری کارت سوخت خودرو لازم است تا کد V*VIN و برای پیگیری کارت سوخت موتور باید کد M*VIN را پیامک کنید.۶- پیگیری از طریق تماس تلفنی
در صورتی که ۵ روش قبلی برای شما نتیجهای نداشت، امکان پیگیری کارت سوخت از طریق تلفن را امتحان کنید. شما میتوانید از طریق شماره تلفنهای زیر، اقدام به پیگیری وضعیت کارت سوخت خود کنید:پیگیری صدور کارت سوخت: با پلیس ناجا تماس بگیرید: ۸۱۲۴۰۵۱۴-۰۲۱
پیگیری ارسال کارت سوخت: با شرکت ملی پست تماس بگیرید: ۱۹۳
سوالات عمومی درباره کارت سوخت: با شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تماس بگیرید: ۰۹۶۲۷
این شمارهها شما را به کارشناسان مرتبط متصل کرده و در حل مشکل صدور یا ارسال کارت سوخت موتورسیکلتتان کمک خواهند کرد.
نحوه استعلام و پیگیری کارت سوخت گم شـده
در صورتی که کارت سوخت خود را در جایگاههای سوخت جا گذاشتهاید، یا کارت سوخت شما گم شده است، بهتر است برای رهگیری کارت سوخت خود با در دست داشتن کارت یا سند خودرو، به پلیس + ۱۰ مراجعه و نسبت به دریافت کارت سوخت المثنی اقدام کنید. همچنین میتوانید به صورت حضوری به جایگاه سوخت مراجعه کنید، هر چند که این کار موجب طولانیتر شدن پروسه میشود. در نهایت اگر کارت سوخت شما گم شده است و پیگیریهای اولیه را انجام دادهاید، باید استعلام کارت خود را از پلیس +۱۰ بگیرید.دو نکته مهم در رابطه با استعلام کارت سوخت
در صورت خرابی کارت سوخت یا گم شدن آن، در اولین فرصت باید به دفتر پلیس+۱۰ مراجعه کنید. درخواست سوزاندن کارت سوخت و صدور مجدد فقط از طریق دفاتر پلیس+۱۰ انجام میشود.رمز کارت سوخت به صورت پیشفرص ۴ رقم آخر کد ملی است. بعد از دریافت کارت سوخت، حتماً باید یک بار از کارت خود برای سوختگیری استفاده کنید تا فعال شود.
بعد از درخواست صدور المثنی کارت سوخت، لازم است تا حدود دو ماه صبر کنید. اگر کارت به دست شما نرسید، میتوانید اقدام به پیگیری کارت سوخت کنید.
آخرین فرصت برای خرید بیمه ثالث: باطل شدن سهمیه بنزین از تیر ۱۴۰۴
از تیر ۱۴۰۴، تمامی وسایل نقلیهای که بیمه شخص ثالث ندارند، کارت سوخت و سهمیه بنزینشان باطل میشود. سردار تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور با اعلام این خبر از عموم مردم درخواست کرده تا در مهلت تعیینشده نسبت به دریافت بیمهنامه شخص ثالث خودروی خود اقدام کنند. در ابتدا اردیبهشت ۱۴۰۴، موعد نهایی تمدید بیمه برای جلوگیری از قطع سهمیه سوخت بود که این مهلت تا پایان خرداد ۱۴۰۴ تمدید شد.باطل شدن کارت سوخت نهتنها مالکان را به خرید بیمه شخص ثالث ترغیب میکند، بلکه فشار مالی بر صندوق تأمین خسارتهای بدنی را نیز کاهش داده و روند پرداخت خسارت به زیاندیدگان را تسریع میکند. تنها در ۱۰ ماهه نخست سال ۱۴۰۳، این صندوق بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال خسارت به تصادفات بدون مقصر پرداخت کرده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
اهمیت پیگیری کارت سوخت
در صورت عدم دریافت کارت سوخت بعد از ۲ ماه باید اقدام به پیگیری کارت سوخت خود کنید. در این مقاله ۶ روش را برای پیگیری کارت سوخت با شما در میان گذاشتیم. با توجه به ضرورت تهیه بیمه شخص ثالث برای دریافت کارت سوخت، لازم است قبل از هر چیز یک بیمهنامه معتبر را خریداری کنید. دسته بندی: مقالات خودرو / مقالات متفرقه
آدرس کوتاه خبر: